Palvelut

Kansalaisyhteiskunnan rakentaminen ei ole rakettitiedettä, mutta tulevaisuusajattelu voi auttaa.

Otavan Opiston osuuskunta on oppimisen ja kansalaisvaikuttamisen yhteisö, joka tuo maailmassa tapahtuvat muutokset oppimisen sisältöihin ja menetelmiin. Koulutamme, tutkimme, kokeilemme ja luomme uutta. Edistämme avoimen, aktiivisen kansalaisyhteiskunnan kehittämistä.

Haluamme rakentaa avointa yhteiskuntaa, jossa kansalaiset tekevät ja toimivat itse. Tuomme tekemiseen mukaan tulevaisuusajattelun sekä opetuksen ja ohjauksen uudet uudet tekniikat ja pedagogiat.

Maailma muuttuu. Oppiminen muuttuu mukana.

Oppiminen on parhaimmillaan, kun sitä tehdään yhdessä. Otavan Opiston osuuskunnan työssä kohtaavat oppimisen tulevaisuuskuvat ja toisilta oppimisen kulttuuri.

apaja

Oppimisen apaja on avoin yhteisö, jossa voit kokeilla, luoda uutta, oppia toisilta tai opettaa itse. Tutustu teemoihin, osallistu valmiille kurssille tai laita pystyyn oma kurssi. Apaja antaa käytännön tukea, asiantuntijuutta, tilat ja välineet.
apaja.otavanopisto.fi

eDelfoi

Miltä maailma näyttää 20 vuoden kuluttua? Miten ennakoimme muutokset omassa työssämme? eDelfoi on verkkotyökalu- ja työpajakokonaisuus, jonka avulla isot ja pienet organisaatiot voivat katsoa oman alansa tulevaisuuteen. Kysy lisää, tuomme tulevaisuuden lähemmäs vaikka avaimet käteen periaatteella.
edelfoi.fi

Oppimisen tulevaisuus 2030

Toteutamme opetushallitukselle Oppimisen tulevaisuus -barometria. Työ luotaa sitä todellisuutta, jossa tämän hetken koululaiset toimivat aikuisina. Tulevaisuustyötä on hyödynnetty mm. opetussuunnitelmatyössä.
ebarometri.fi

English