Ideoimme koulutusta kansalaisyhteiskunnan muutosagenteille – osallistu suunnitteluun

Mietitkö, miten päästä maailmaan mukaan? Mutta Sinähän olet jo mukana, mikset saman tien osallistuisi myös maailman muuttamiseen! Meitä on muitakin.

Maailmassa ja kansalaisyhteiskunnassa tapahtuu: kansalaisten uudet barrikadit synnyttävät Ravintolapäiviä, Siivouspäivä, Kaljakelluntaa ja Tahdon-kampanjaa. Samalla partiolaiset ja martat kasvattavat jäsenmääriään. Miten mennä mukaan tähän muutokseen, mitä opittavaa meillä on toisten kokemuksista ja mitä opetettavaa sinulla on muille?

Olemme kokoamassa vaikuttavan kansalaisuuden kurssia alkamaan ensi syksystä. aPaja-mallilla tehtävä opintokokonaisuus suunnitellaan alustavasti yhdessä aiheesta kiinnostuneiden kanssa ja loppufiilaus tehdään osallistujien kanssa. Et siis tällä hetkellä sitoudu mihinkään rekisteröityessäsi tälle kurssille, pidämme sinut informoituna suunnitelmista ja kerromme, milloin sitouttava ilmoittautuminen tapahtuu. Nyt joukkoideoidaan ja suunnitellaan mahtavaa uutta kurssia.

Miten ylläpitää kipinää? Miten keskittyä toimintaan ja tekemiseen byrokratian tai identiteetin rakentamisen sijaan? Oppimisen teemoissa on mm. uudet tavat organisoitua, laillisen ja laittoman toiminnan rajanvedon pohdinta mutta myös kansalaistoiminnan peruskauraa viestinnästä ja rahoituksesta. Työstetään omia projekteja ja sparrataan muiden ideoita eteenpäin.

Tärkeintä tällä hetkellä Mikä sinua kiinnostaa, tai mitä meidän pitäisi sisällyttää? Jaa ideasi ja kommentoi muiden ajatuksia täällä.

English