Helsingin asukasaktiivien muutosagenttivalmennus, syksy 2017

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 16/09/2017 - 17/09/2017
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Kalliola

Kategoriat Ei Kategoriat


muutosagentti1.003.wwwAsukasosallistumisskenessä tapahtuu: kaupunkilaisten uudet barrikadit synnyttävät Ravintolapäiviä, Siivouspäiviä, Kaljakelluntaa ja erilaisia asukasliikkeitä. Samalla myös kansalaisyhteiskunnassa laajemmin sekä uudet että perinteisemmät osallistumisen tavat kasvattavat suosiotaan esim. Tahdon-kampanjassa tai partiolaisten ja marttojen kasvavina jäsenmäärinä. Miten mennä mukaan tähän muutokseen, mitä opittavaa kaupunkilaisilla on toisten kokemuksista ja mitä opetettavaa heillä on toisilleen?

Asukasaktivismin muutosagenteille suunnatun valmennus suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Teemoja voivat olla mm. uudet tavat organisoitua, kaupunkiympäristössä toimimisen rajaehtojen pohdintaa mutta myös ajankohtaista koulutusta viestinnästä ja rahoituksesta. Koulutuksessa on pieni budjetti kutsua ulkopuolisia kouluttajia tai puhujavieraita riippuen osallistujien tarpeista ja kiinnostuksenkohteista.  Valmennukseen osallistuvien on mahdollista työstää omia projekteja ja saada palautetta niihin sekä samalla sparrata muiden ideoita eteenpäin. Tavoitteena on aktiivisen kansalaisuuden kehittäminen asukaslähtöisesti.

Valmennus kestää kaksi viikonloppua ja 4-5 arki-iltaa. Ensimmäistä viikonloppua lukuunottamatta ajankohdat sovitaan osallistujien kesken.

Valmennus on ilmainen, mutta osallistujia pyydetään kirjoittamaan lyhyt hakemus, missä esittelee itsensä sekä kertoo tavoitteistaan ja toiveistaan valmennuksesta. Lähetä hakemus osoitteeseen: pauliina.jalonen@otavanopisto.fi. Ryhmään mahtuu max. 15 henkilöä (ilmoittautumisjärjestyksessä). Ilmoittautuminen päättyy 8.9.2017. Valmennus on tarkoitettu vain helsinkiläisille.

Valmennuksen ideointiin voi osallistua jo etukäteen kirjaamalla ja kommentoimalla ajatuksia yhteiseen dokumenttiin täällä.

Lisätietoja: pauliina.jalonen@otavanopisto.fi, 040-8488 753

 

Bookings

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

English